IMG_0349%5B1%5D.jpg

 

Viikonloppu alkamassa ja tässä meidän perjantain päivällissyömisest.

Nappasin kaupasta mukaan Nevalan kypsä pariisinperuna -paketin sillä ajatuksella, että kokeilen valmistaa ne airfryerilla. Mitään pöhötinohjetta netistä ei löytynyt, joten mututuntumalla mentiin. Airfryerin korin pohjalle suihkautin öljyä, perunat sinne ja kypsennys 200 astetta 10 minuuttia välillä ravistellen.

S-Marketissa puolestaan oli tarjouksessa tällä viikolla tarjouksessa Atrian Ohut Possun Fileepihvipakkaukset,  jossa yhdessä pakkauksessa oli kaksi pihviä ja painoa oli 240 g / pkt. Tähän ruokaan käytin ruohosipulilla ja mustapippurilla maustettua tuotetta.

 

240 g (2 kpl) Atria Ohut Possun fileepihvi

3 dl vettä

1 lihaliemikuutio

1 rkl sinappia

2 dl ruokakermaa

1 maustekurkku, pieninä kuutioina

1 prk (120 g) smetanaa

 

Ruskista possupihvit molemmin puolin nopeasti paistokasarissa öljyssä. Lisää vesi, liemikuutio ja sinappi. Anna hautua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia tai  kunnes liha alkaa mureutua. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Lisää ruokakerma ja maustekurkkukuutiot. Jatka hauduttamista vielä n. 10 minuuttia.

Nosta possupihvit hetkeksi pois paistokasarista, lisää smetana kastikkeeseen ja sekoita tasaiseksi. Palauta pihvit kastikkeen joukkoon. Tarkista maku (minun mielestäni tässä kohtaa aivan sopiva).

Tarjoile esimerkiksi pariisinperunoiden kanssa.