IMG_2978%5B1%5D.jpg

 

1 pss (500 g) pakasteperunasuikaleita

1 pss (250 g) juuressuikaleita

1 prk Valio Mustapekka-ruokakermaa

1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa

ripaus valkosipulirouhetta

1 tl sokeria

1/4 tl suolaa

1 pkt (400 g) Grillibalkan-makkaraa

75 g juustoraastetta

 

Kaada perunasuikaleet ja juuressuikaleet uunivuokaan. Lisää ruokakerma. 

Sekoita tomaattimurskan joukkoon valkosipulirouhe, sokeri ja suola. Kaada vuokaan ja sekoita. Kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin ala-tai keskitasolla 35 minuuttia. 

Paloittele makkarat ja lisää ne kasvispedin päälle. RIpottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä vielä 20-25 minuuttia.