1217574.jpg

4 dl Trikolori simpukka pastaa
400 g jauhelihaa
1 sipuli
½ tl valkosipulirouhetta
½ tl suolaa
½ tl aromisuolaa
pippurisekoitusta myllystä
1½ tl yrttisekoitusta
parsakaalia (pakaste)
paprikasekoitusta (pakaste)
½ pussia pakastemaissia

Nesteeksi:
½ pkt Koskenlaskija voimakas sulatejuustoa
4 dl kasvislientä

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Paista jauheliha ja sipuli pannussa. Mausta jauheliha-sipuliseos suolalla, aromisuolalla, valkosipulilla, pippurilla ja yrttisekoituksella. Sekoita keskenään pasta, jauheliha ja pakastekasvikset. Levitä seos voideltuun uunivuokaan. 
Kuumenna kattilassa kasvisliemi ja sekoita siihen sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto on liuennut liemeen. Kaada seos vuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.