1 dl ruokakermaa
½ dl korppujauhoja
1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 sipuli)
1 muna
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
3/4 tl paprikajauhetta
1/4 tl mustapippuria
ripaus maustepippuria
400 g naudan jauhelihaa
Pinnalle:
tomaattiviipaleita
pizzamaustetta
juustoraastetta
Sekoita ruokakerma ja korppujauhot, anna turvota 5 minuuttia. Lisää sitten loput ainekset, viimeisenä jauheliha, ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voitele piirakkavuoka ja täytä se 1-2 cm paksuudelta mureketaikinalla. Laita päälle tomaattiviipaleita (ja halutessasi ananaspaloja) sekä pizzamautetta. Paista 200 asteessa puolen tunnin ajan. Paistumisen puolivälissä lisää päälle juustoraastetta.
Söimme tätä bataatti-perunamuusin ja salaatin kanssa.
Kommentit