IMG_3210%5B1%5D.jpg

 

Sunnutaiaamuna heräsin kahdeksalta kellon soittoon ja rupesinkin samantien ruoan laittoon. Alkuperäinen resepti löytyy Youtubesta. Nestettä olisi ehkä saanut olla hieman enemmän. Tekemäni annos on 2-3 hengelle. 

 

450 g naudan palapaistilihoja

ruokaöljyä

½ dl vehnäjauhoja

3/4 tl suolaa

mustapippuria myllystä

3/4 tl kuivattu oregano

ripaus valkosipulirouhetta (tai 1 kynsi)

2½(-3½) dl lihalientä

½ sipuli kuutioituna

1 pieni paprika kuutioituna

200 g babyporkkanoita

60 ml pihvikastike (steak sauce)

1 laakerinlehti

 

Laita muovipussiin jauhot, suola, pippuri ja oregano, sekoita. Lisää naudanlihakuutiot ja ravistele pussia siten, että lihanpalat peittyvät jauhoilla. 

Kuumenna öljy pannussa ja ruskista lihakuutiot siinä molemmin puolin. Kaada lihaliemi pannulle. Kun liemi alkaa kiehua, kaada lihakuutiot liemineen haudutuspataan. Lisää loput ainekset ja kypsennä High 5 tuntia tai Low 8 tuntia.