1123136.jpg

500 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
3 rkl margariinia
3 rkl vehnäjauhoja
½ tl curryä
2 dl vettä
1 prk mandariinilohkoja liemineen
1 tl kuivattua rosmariinia
½ tl suolaa
1 rkl fariinisokeria
1dl ruokakermaa

Ruskista paloitellut broilerinfileet kevyesti oliiviöljyssä. Siirrä ne odottamaan toiseen astiaan kastikkeen teon ajaksi.
Puhdista pannu ja sulata 3 rkl margariinia, johon sekoitat vehnäjauhoja ja curryn. Lisää vesi ja mandariinilohkot sokeriliemineen. Mausta rosmariinilla, suolalla ja fariinisokerilla. Lisää ruokakerma.
Kaada sekaan lopuksi kevyesti ruskistetut broilerinfileepalat ja anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi, noin 5-10 minuuttia.