Tämä ruoka syntyi kahta eri reseptiä yhdistelemällä. Mies tuumasi, että parempaa kuin ravintolassa.
550 g broilerin fileepihvejä
3½ dl ruokakermaa (laitoin osaksi juustokermaa)
3½ dl vettä
1 kanaliemikuutiota
vajaa 3 rkl maissitärkkelystä
2 tl currya
1/3 tl jauhettua valkopippuria
½ tl valkosipulijauhetta
reilu 1 rkl kokonaisia viherpippureita
3 rkl Dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
Sekoita keskenään ruokakerma sekä vesi, johon olet liottanut kanaliemikuution. Sekoita mukaan maissitärkkelys, curry, valkopippuri, valkosipulijauhe, viherpippurit ja sinappi.
Laita broilerin fileepihvit uunivuokaan ja kaada kermakastike päälle.
Kypsennä 200 asteessa 50 minuuttia.
Kommentit