1239721530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä ohje on Cebicin keittiöstä. Itse tein hieman pienemmän annoksen kuin alkuperäisessä ohjeessa, sillä syöjiä oli vain kaksi, ja siitä huolimatta tästä riitti huomiseksi evääksi.

250 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
mustapippuria
suolaa
1 lihaliemikuutio
3/4 pss makaroonia
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
1 dl 5% ruokakermaa
juustoraastetta

Keitä makaronit lähes kypsiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Huuhtele ja valuta. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli joukkoon kuullottumaan ja mausta mielesi mukaisesti. Sekoita jauhelihaseos ja makaroonit uunivuoassa, kaada päälle ruokakermat ja sekoita huolellisesti. Raasta pinnalle juustoa ja paista 200 asteessa 30-40 minuuttia kunnes juusto sulaa ja pinta saa kauniin värin.