IMG_3186%5B1%5D.jpg

 

Ohje on kirjasta "Keto reseptejä", kirjassa tämä on nimellä Ketoroonilaatikko. 

 

400 g naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

mustapippurirouhetta

1 tl paprikajauhetta

½ tl chilirouhetta

800 g kukkakaalia

1 sipuli

ripaus valkosipulirouhetta

1 prk Koskenlaskija Ruoka maustamaton

300 g ranskankermaa (18%)

2 munaa

juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha pannulla, lisää sipuli ja valkosipulirouhe, mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilirouheella. 

Irrottele kukkakaalista kukinnot ja pilko ne noin mansikan kokoisiksi. Sekoita kukkakaali, jauheliha ja Koskenlaskija Ruoka isossa kulhossa. Laita seos voideltuun uunivuokaan. 

Vatkaa munat ja ranskankerma sekaisi ja kaada vuokaan. RIpottele pinnalle juustoraastetta. 

Paista 180-200 asteessa 30-40 minuuttia.