IMG_4897%5B1%5D.jpg

 

Yrttikastike:

1 ruukku villirucolaa

1 ruukku basilikaa

½ dl sitruunamehua

mustapippuria myllystä

1 rkl sokeria

1/4 tl suolaa

½ dl juoksevaa Oivariinia

2 dl turkkilaista jogurttia

 

Silppua villirucola ja tuore basilika. Sekoita kaikki muut ainekset ja lisää yrtit sekaan. Laita kastike jääkaappiin maustumaan siksi aikaa, kun valmistat muun ruoan.

Broilerin roolissa Atrian pintamaustettu kanan sisäfilee. Tai pakkausselosteeen mukaanhan tuote oli broilerin lihaa, eli nimenomaan lihankasvatukseen jalostettua eikä munia munimaan.

Broilerin sisäfileet valmistin airfryerilla. Ensin esilämmitys 200 asteessa muutama minuutti. Sitten suihkautin korin pohjalle öljyä ja paistoin fileet 200 asteessa 10 minuuttia, kääntö puolivälissä.

Ruoan kanssa tarjottavat kasvikset olivat pakastekasviksia, paisto pannulla n. 8 minuuttia. Mausteeksi suolaa ja Santa Marian Ranskalaiset yrtit -mausteseosta.