IMG_2187%5B1%5D.jpg

 

Niitä kertoja, kun pieni nälkä yllättää, ja tehdään syömistä periaatteella mitä kaapista löytyy. Usein käytän lämpimissä voileivissä tomaattia tai paprikaa, nyt niitä ei ollut, joten mentiin sinappikurkkusalaatilla. 

 

4 viipaletta paahtoleipää (minulla ranskanleipäviipaleita)

ketsuppia

1 prk tonnikalaa

tilliä (tai näiden sijasta prk tillillä maustettua tonnikalaa)

1 muna

½ dl sinappikurkkusalaattia

2 dl juustoraastetta

 

Voitele leivät ketsupilla. Valuta tonnikalasta neste pois ja jaa se tasaisesti leiville. Mausta tillillä. Sekoita muna, sinappikurkkusalaatti ja juustoraaste. Nostele kuorrutusseos lusikalla leiville. Kuorruta 225 asteessa uunissa 8-10 minuuttia.