IMG_0366%5B1%5D.jpg

 

1 pss (750 g) Apetit Peruna- ja keittokasvikset

1,2 l vettä

2 kalalfondikuutiota

½ pkt Koskenlaskija Viherpippuri sulatejuustoa

1 rkl voita

1 pkt (300 g) Pirkka kahden kalan kuutiot

2 dl ruokakermaa

tilliä

ruohosipulia

 

Sulata kalakuutiot kohmeiseksi mikrossa täysteholla n. 1½ minuuttia. Lisää kiehuvaan kalaliemeen Peruna- ja keittokasvikset. Anna keiton kiehua 12 minuuttia. Lisää voi ja sulatejuusto kuutioina, sekoittele varovasti, kunnes juusto sulaa. Lisää kalakuutiot ja keitä vielä n. 5 minuuttia. Lisää ruokakerma, kuumenna kiehumispisteeseen. Mausta valmis keitto tillillä ja ruohosipulilla.