maanantai, 5. toukokuu 2008
Siskonmakkarakeitto
n. 1, 2 l lihalientä kuutiosta
1 laakerinlehti
6 maustepippuria
1 l kasvispaloja; lanttua, selleriä, naurista, sipulia, valkosipulia,
porkkanaa, purjoa tai jotain näistä
2-3 perunaa kuutioina
(pala kesäkurpitsaa kuutioina)
300-400 g siskonmakkaroita
Pinnalle:
persilja ja/tai ruohosipulisilppua
Kiehauta liemi ja laita kasviskuutiot. Keitä hiljalleen kannen alle kunnes ne ovat puolikypsiä, noin 10 minuuttia. Lisää perunakuutiot ja halutessasi kesäkurpitsakuutiot. Jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia.
Leikkaa siskonmakkarat saksilla pieniksi paloiksi keittoon ja anna kiehua viitisen minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa ja/tai ruohosipulia.
Kommentit