400 g jauhelihaa 
1 dl korppujauhoja 
2 dl maustamatonta jogurttia
1 sipuli (tai 1 rkl paahdettua sipulirouhetta) 
3 valkosipulinkynttä
1 muna
1½ tl suolaa 
0,4 tl valkopippuria 
1,5 tl paprikaa

Täyte:

Creme Bonjour Cleopatra Rucola tuorejuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja

Sekoita maustamaton jogurtti ja korppujauhot. Anna turvota hetken. Lisää kananmuna ja mausteeksi suolaa, valkopippuria ja paprikaa.
Hienonna sipulit ja lisää ne jauhelihan kanssa. Sekoita murekeseos tasaiseksi massaksi.
Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle litteäksi levyksi. Levitä veitsellä voidellen tuorejuustoa ja saksilla pieneksi silputtu aurinkokuivattu tomaatti levyn päälle. Kääri leivinpaperin avulla rullalle.

Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia.