Mulla oli vähän jäänyt unohduksiin airfryerilla kokkaaminen, joten ei muuta kuin kokeilemaan uusia reseptejä. Viikonloppuna tein sillä uuniperunoita ja nyt sitten lihapullia, mikä oli jo pitkään suunnittelun asteella. Itse lihapullat olivat oikein hyviä, ja uunissa kypsennettyihin lihapulliin verrattuna näihin tuli kiva rapea paistopinta. Tästä lähtien teen aina lihapullat pöhöttimellä.
1 dl (kuohu)kermaa
½ dl korppujauhoja
½ sipuli, silputtuna
400 g naudan jauhelihaa
1 muna
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl maustepippuria
0,1 tl valkopippuria
Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään, anna turvota 5-10 minuuttia. Paista sipuli öljyssä pannulla pehmeäksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile lihapulliksi ja laita pullat airfryeriin siten, että ne eivät kosketa toisiaan. Kypsennä airfryerissa 180 asteessa 15 minuuttia (ilman esilämmitystä), ravistele koria pariin otteeseen paistamisen aikana.
Kommentit