472924.jpg

Valmis piirakkataikinapohja, joka levitetään vuokaan.

Päälle:
n. 400 g kukkakaalia (pakaste)
1 pieni purjo
100 g kylmäsavustettua hirveä
1 prk (à 200 g) pippurituorejuustoa
1 dl maitoa
2 munaa
(ruohosipulisilppua)

Keitä kukkakaali pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa huolella huuhdeltu purjo
ohuiksi viipaleiksi ja hirvenpaisti pieniksi kuutioiksi. Vatkaa tuorejuuston joukkoon
maito ja munat, seos jää ryynimäiseksi, mutta tasoittuu uunissa. 
Paista piirakkapohjaa 225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla
5-7 minuuttia. Levitä pohjan päälle kukkakaali ja ripottele päälle
purjoviipaleet, hirvikuutiot sekä halutessasi silputtu ruohosipuli. Kaada päälle juustoseos.
Paista piirasta vielä noin 25 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, peitä se foliolla.