Nyt oli taas niin vaivattoman ja nopean tuntuinen resepti, että ihan ilokseenhan tämmöistä kokkaa arki-iltana. En sitten rohjennut ostaa chilitomaattimurskaa, kun en ole sitä koskaan käyttänyt ruoanlaitossa. Mahtaisiko se tehdä ruoasta hyvinkin tulisen?
2 pkt (á 250 g) juusto ja aurinkokuivattu tomaatti -täytteisiä tortelloneja
1 prk yrttitomaattimurskaa (alkuperäisessä ohjeessa chilitomaattimurskaa)
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1-2 tl oreganoa
200 g fetajuustoa, kuutioina
250 g helmitomaatteja, halkaistuna
Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Laita keitetyt tortellonit laakeaan uunivuokaan.
Sekoita tomaattimurska ja kerma. Musta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla. Kaada seos uunivuokaan tortellonien päälle.
Lisää uunivuokaan päällimmäiseksi fetajuustokuutiot ja halkaistut kirsikkatomaatit. Paista uunissa 200 asteessa puolen tunnin ajan.
Kommentit