IMG_2403%5B1%5D.jpg

 

Ruoanlaittoa sähkökäyttöisellä haudutuspadalla. Tämänkertaisen reseptin nappasin Youtubesta, täältä.

 

400 g naudan jauhelihaa

600-700 g perunoita paloiteltuna

3 porkkanaa viipaloituna

1 sipuli kuutioituna

1 valkosipulin kynsi

170 g tomaattipyreetä

5 dl vettä

1 tl suolaa

1 tl sipulijauhetta

ripaus pippuria

1 tl kuivattua oreganoa

 

Paista jauheliha. Laita paistettu jauheliha, perunat, porkkanat, sipuli ja valkosipuli haudutuspataan. Sekoita kulhossa tomaattipyree, vesi, suola, sipulijauhe, pippuri ja oregano. Kaada seos haudutuspataan ja sekoita. Peitä kannella ja kypsennä High 4 tuntia (tai Low 7 tunnin ajan) avaamatta kantta välillä.