IMG_0818%5B1%5D.jpg

 

8 viipaletta paahtoleipää

majoneesia

1-2 tomaattia viipaleina

400 g jauhelihaa

½ dl ruohosipulia hienonnettuna

3/4 tl suolaa

mustapippuria

Valio Juustomestarin cheddar raastetta

 

Levitä leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele neljä leipää majoneesilla. Asettele leiville tomaattiviipaleet majoneesin päälle. 

Sekoita jauheliha, ruohosipuli, suola ja mustapippuri tasaiseksi massaksi. Jaa se neljään osaan. Muotoile leivän kokoisiksi pihveiksi ja laita tomaattiviipaleiden päälle. 

Laita juustoraastetta neljän tyhjän leivän päälle. 

Paista leipiä 200 asteessa uunin keskiosassa 10 minuuttia. Nosta sitten juustoleivät kansiksi burgereille. Paina hiukan kädellä, jotta juusto tarttuu jauhelihapihviin. Jatka paistamista uunissa vielä 10 minuuttia.