IMG_20241117_175841%5B1%5D.jpg

 

450 g (3 kpl) broilerin ohuita fileitä (nämä olivat valmiiksi maustettu (mm. sipuli, mustapippuri valkosipuli, persilja ja chili)

2 dl Risella riisi-kauraseos (kypsymisaika kattilassa 20 minuuttia)

5 dl kanalientä

2 dl kookosmaitoa

1 tl kurkumaa

½ pss (á 150 g) pakastepinaattia

150-200 g säilykepapaijaa pieninä kuutioina

 

Ruskista broilerifileet nopeasti pannulla molemmin puolin. Sulata pakastepinaatti mikrossa. 

Levitä riisi-kauraseos voidellun uunivuoan pohjalle. Kuumenna kattilassa kanaliemi, lisää kookosmaito, kurkuma ja sulatettu pakastepinaatti,  ja anna kuumentua. Kaada liemi vuokaan. 

Lisää ruskistetut broilerifileet riisien päälle uunivuokaan. Peitä vuoka kannella ja kypsennä vuokaa foliolla peitettynä aluksi 225 asteessa 15 minuuttia. 

Ota vuoka pois uunista ja laske lämpötila 200 asteeseen. Ripottele pinnalle papaijakuutiot. Jatka paistamista 200 asteessa vielä 45 minuutin ajan. 

 

IMG_20241117_181441%5B1%5D.jpg