Jonakin arkipäivänä töiden jälkeen kaupassa käydessä päädyin ottamaan kärryyn Atrian Yhden pannun Pasta carbonara -paikkauksen. Pakkauksessa on siis possun ulkofilettä suikaleina ja pekonia mausteinaan mm. suola, mustapippuri, valkosipuli ja juustokumina. Tämä arkiruoka valmistui helposti ja nopeasti parissakymmenessä minuutissa. Tästä riitti hyvät annokset kahdelle hengelle. Me oltiin miehen kanssa tyytyväisiä ruoan makuun.
Ota pakkaus huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaiton aloittamista.
Ruskista lihat kevyesti paistokasarissa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa (laitoin ruokakermaa) ja 3 dl keittämätöntä pastaa (laitoin Torinon tricolori simpukkapastaa).
Kypsennä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 15 minuutin ajan.
Kommentit