1 pkt pakasteseitiä tai kirjolohifile
1 maustekurkku
1 tl sitruunapippuria
½ tl rakuunaa
¼ tl suolaa
Kastike:
2 dl kuohukermaa (käytin kevyttä ruokakermaa)
½ dl sitruunamehua
½ dl hunajaa
1 rkl vehnäjauhoja
1-2 sipulia siivuina
koristeluun ½ dl hienonnettua tilliä
Lado puoliksi sulanut sei tai kirjolohi voideltuun uunivuokaan. Kuutioi maustekurkku pieniksi kuutioiksi ja valuta. Mausta kala sitruunapippurilla, rakuunalla ja suolalla. Levitä kurkkukuutiot kalalle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Koristele kypsä kala tillillä.
Resepti: Piilinki
torstai, 14. kesäkuu 2007
Kommentit