660760.jpg

1 pkt pakasteseitiä tai kirjolohifile
1 maustekurkku
1 tl sitruunapippuria
½ tl rakuunaa
¼ tl suolaa

Kastike:
2 dl kuohukermaa (käytin kevyttä ruokakermaa)
½ dl sitruunamehua
½ dl hunajaa
1 rkl vehnäjauhoja
1-2 sipulia siivuina
koristeluun ½ dl hienonnettua tilliä

Lado puoliksi sulanut sei tai kirjolohi voideltuun uunivuokaan. Kuutioi maustekurkku pieniksi kuutioiksi ja valuta. Mausta kala sitruunapippurilla, rakuunalla ja suolalla. Levitä kurkkukuutiot kalalle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Koristele kypsä kala tillillä.

                                                                                              Resepti: Piilinki