1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
5 dl vettä
1 tl suolaa
1 prk tonnikalaa vedessä
1 dl juustoraastetta
2 dl ruokakermaa
0.4 dl ketsuppia
1 tl makeaa chilikastiketta
1/4 tl suolaa
1/4 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
Keitä riisi kypsäksi pakkausohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja kaada vesi pois. Sekoita kattilassa keskenään keitetty riisi, tonnikala ja juustoraaste.
Sekoita ruokakerman joukkoon ketsuppi, chilikastike, suola, paprikajauhe ja mustapippuri. Kaada liemi kattilaan muiden ainesten joukkoon sekoitellen.
Laita seos voideltuun uunivuokaan (minulla litran vetoinen Pyrex-vuoka). Kypsennä airfryerilla 150 asteessa puolen tunnin ajan. (Uunissa kypsennettäessä lämpö 200 astetta myöskin puoli tuntia.)
Kommentit