IMG_3001.jpg

 

Lauantai-illan iltapalaa ennen Miltsiä. Perheen teini meinas, että ei hyvä, ja järkkäsi jäljelle jääneistä tortillalätyistä oman iltapalan kanasuikaleitten kanssa. Hyvä, että jotain mahan täytettä hänellekin. 

 

 

4 kpl vehnätortilloja

1 prk ananaspaloja

1½ prk Pirkka yrttinen tomaatti tonnikalaa

1 pss herne-maissi-paprikaa

1 dl ruokakermaa

75 g mozzarella juustoraastetta

 

Valuta ananaspalat. Yhdistä täytteen ainekset, käytä siihen myös tonnikalan kastike. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Jaa rullat neljään osaan veitsellä. Nosta rullat pystyyn uunivuokaan. Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste, kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia.