Keittoa pidemmän kaavan kautta. Työpäivä alkoi poikkeuksellisesti vasta kymmeneltä, joten pistin aamulla sopan hautumaan Low-asetukselle 8 tunniksi. High-asetuksella arvelisin sopan kypsyvän 3,5 tunnissa.
400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
3/4 tl suolaa
pippurisekoitusta myllystä
200 g juureksia (lanttu, porkkana, palsternakka), pieninä kuutioina
1 prk yrttitomaattimurskaa
230 g Rainbow valkoisia papuja suolaliemessä, huuhdeltuna ja valutettuna
3/4 dl tomaattipyreetä
1 l lihalientä
1 tl kuivattua oreganoa
2 dl pennepastaa
Ruskista jauheliha pannulla öljytilkassa, mausta suolalla ja pippurilla ja laita se haudutuspataan. Lisää kasvikset, tomaattimurska, pavut, tomaattipyree ja lihaliemi. Sekoita. Kypsennä Low 8 tuntia kantta avaamatta. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää pasta mukaan kypsymään.
Kommentit