IMG_4094%5B1%5D.jpg

 

Keittoa pidemmän kaavan kautta. Työpäivä alkoi poikkeuksellisesti vasta kymmeneltä, joten pistin aamulla sopan hautumaan Low-asetukselle 8 tunniksi. High-asetuksella arvelisin sopan kypsyvän 3,5 tunnissa.

 

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

pippurisekoitusta myllystä

200 g juureksia (lanttu, porkkana, palsternakka), pieninä kuutioina

1 prk yrttitomaattimurskaa

230 g Rainbow valkoisia papuja suolaliemessä, huuhdeltuna ja valutettuna

3/4 dl  tomaattipyreetä

1 l lihalientä

1 tl kuivattua oreganoa

2 dl pennepastaa

 

Ruskista jauheliha pannulla öljytilkassa, mausta suolalla ja pippurilla ja laita se haudutuspataan. Lisää kasvikset, tomaattimurska, pavut, tomaattipyree ja lihaliemi. Sekoita. Kypsennä Low 8 tuntia kantta avaamatta. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää pasta mukaan kypsymään.