IMG_3454%5B1%5D.jpg

 

Kanapastavuokaa iso ja värikäs satsi, tästä riittää kuudelle.

 

600 g broilerin fileesuikaleita, marinoimaton

1-2 rkl öljyä

2/3 tl suolaa

mustapippuria myllystä

250 g kesäkurpitsaa, kuutioina

1 iso paprika, kuutioina

1 rkl pizzamaustetta

1 tl paprikajauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

5 dl vettä

2½ dl ruokakermaa

1 tl suolaa

350 g tricolor simpukka -pastaa, kypsentämättömänä

200 g fetajuustoa, murennettuna

 

Ruskista broilerinsuikaleet muutamassa erässä pannulla öljyssä. Mausta 3/4 tl suolalla ja pippurilla.

Kuumenna öljy toisessa pannussa ja paista kesäkurpitsa- ja paprikakuutioita hetki, kunnes ne pehmenevät. Lisää samalle pannulle ruskistetut broilerinsuikaleet ja mausta pizzamausteella, paprikajauheella ja ½ tl suolaa.

Lisää joukkoon tomaattimurska. Huuhtele tölkki 3 dl vettä ja lisää pannulle. Lisää myös ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Murenna puolet fetajuustosta kastikkeen joukkoon.

Levitä pasta laakeaan vuokaan ja sekoita joukkoon kastike. Ripottele loput fetasta pinnalle ja paista 175 asteisessa uunissa tunnin ajan. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.