Kanapastavuokaa iso ja värikäs satsi, tästä riittää kuudelle.
600 g broilerin fileesuikaleita, marinoimaton
1-2 rkl öljyä
2/3 tl suolaa
mustapippuria myllystä
250 g kesäkurpitsaa, kuutioina
1 iso paprika, kuutioina
1 rkl pizzamaustetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
5 dl vettä
2½ dl ruokakermaa
1 tl suolaa
350 g tricolor simpukka -pastaa, kypsentämättömänä
200 g fetajuustoa, murennettuna
Ruskista broilerinsuikaleet muutamassa erässä pannulla öljyssä. Mausta 3/4 tl suolalla ja pippurilla.
Kuumenna öljy toisessa pannussa ja paista kesäkurpitsa- ja paprikakuutioita hetki, kunnes ne pehmenevät. Lisää samalle pannulle ruskistetut broilerinsuikaleet ja mausta pizzamausteella, paprikajauheella ja ½ tl suolaa.
Lisää joukkoon tomaattimurska. Huuhtele tölkki 3 dl vettä ja lisää pannulle. Lisää myös ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Murenna puolet fetajuustosta kastikkeen joukkoon.
Levitä pasta laakeaan vuokaan ja sekoita joukkoon kastike. Ripottele loput fetasta pinnalle ja paista 175 asteisessa uunissa tunnin ajan. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kommentit