Ensimmäinen adventtisunnuntai valkeni täällä kylmänä, pakkasta oli jopa -18 astetta.
Tein jo kertaalleen maapähkinäkanaa haudutuspadassa, hieman eri reseptillä. Maapähkinävoita jäi vielä jäljelle, enkä keksinyt mihin sitä olisin käyttänyt, mutta sitten löysin tämän reseptin ja tässä lopputulos. Yksi punainen chili oli ohjeessa, en laittanut, kun minä ja mies ei kovin tykätä.
Itse tykkäsin kyllä enemmän tuosta ensiksi mainitusta maapähkinäkanasta. Tässä jotenkin tomaatti maistui liikaa.
n. 700 g broilerin fileepihvejä (minulla Jyväbroiler paahteinen paprika fileepihvi, 5 kpl)
1 sipuli, silputtuna
120 g maapähkinävoita
1 rkl maissijauhoja
400 g tomaattimurskaa
(1 punainen chili)
2 rkl limemehua
2 rkl soijakastiketta
1 rkl currya
Laita broilerit haudutuspadan pohjalle. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada haudutuspataan. Kypsennä High 4 tuntia.
Vihersalaatti:
Pirkka suomalainen salaattisekoitus
luumuja
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
Apetina Snack Paprika -fetajuustokuutioita
Kommentit