IMG_3966%5B1%5D.jpg

 

Ensimmäinen adventtisunnuntai valkeni täällä kylmänä, pakkasta oli jopa -18 astetta.

Tein jo kertaalleen maapähkinäkanaa haudutuspadassa, hieman eri reseptillä. Maapähkinävoita jäi vielä jäljelle, enkä keksinyt mihin sitä olisin käyttänyt, mutta sitten löysin tämän reseptin ja tässä lopputulos. Yksi punainen chili oli ohjeessa, en laittanut, kun minä ja mies ei kovin tykätä.

Itse tykkäsin kyllä enemmän tuosta ensiksi mainitusta maapähkinäkanasta. Tässä jotenkin tomaatti maistui liikaa.

 

n. 700  g broilerin fileepihvejä (minulla Jyväbroiler paahteinen paprika fileepihvi, 5 kpl)

1 sipuli, silputtuna

120 g maapähkinävoita

1 rkl maissijauhoja

400 g tomaattimurskaa

(1 punainen chili)

2 rkl limemehua

2 rkl soijakastiketta

1 rkl currya

 

Laita broilerit haudutuspadan pohjalle. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada haudutuspataan. Kypsennä High 4 tuntia.

 

Vihersalaatti:

Pirkka suomalainen salaattisekoitus

luumuja

kirsikkatomaatteja

viinirypäleitä

Apetina Snack Paprika -fetajuustokuutioita