IMG_3817%5B1%5D.jpg

 

Tällä viikolla melkein kaikki arki-illat on syöty ResQ-ruokaa - tykkään, kun ei tarvi olla joka päivä töiden päälle keittelemässä. Viikonloppuna sitten lasagnekeittoa, Koskenlaskija antoi tähän oikein kivan maun. Ohjeen annoksesta riittää ainakin kuudelle syöjälle.

 

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

2-3 valkosipulinkynttä, murskattuna

1 sipuli, silputtuna

2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa

1 tlk (á 400g) kirsikkatomaatteja tomaattimehussa

1,2 l lihalientä

1 tl Yrttiseos Provencale

1 tl kuivattu basilika

4 dl keittämätöntä Farfalle-pastaa (tai pieniksi paloiteltuja esikeitettyjä lasagnelevyjä)

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

Koskenlaskija Ruoka & dippi Cheddar

 

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä pari minuuttia, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Laita jauhelihaseos haudutuspadan pohjalle. Lisää tomaattimurska, kirsikkatomaatit liemineen, lihaliemi ja mausteet. Kypsennä kantta avaamatta High 4 tuntia (tai Low 7 tuntia). Lopuksi lisää keittämätön pasta ja jatka kypsentämistä vielä noin 25 minuuttia.  Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Tarjoile keitto Koskenlaskija Ruoka & Dippi Cheddarin kanssa.