Valkosipulivoi
10 g voita/ pihvi
pieni valkosipulinkynsi / 20 g voita
vähän persiljasilppua
Pippurivoi
10 g voita/pihvi
¼ tl pippurisekoitusta / 10 g voita
Piparjuurivoi
10 g voita / pihvi
1 rkl raastettua piparjuurta / 20 g voita
Sitruunavoi (myös kalalle)
10 g voita/ pihvi
1 tl sitruunamehua / 10 g voita
hiven raatettua sitruunankuorta
Persiljavoi
10 g voita / pihvi
1 rkl persiljaa / 20 g voita
¼ tl aromimaustetta tai
yrttisuolaa
Maustevoin valmistus: Painele voi haarukalla notkeaksi. Sekoita siihen hienonnetut makuaineet. Kääri voi tangoksi kostean voipaperin sisään ja pane jääkaappiin. Leikkaa kohmettunut voi viipaleiksi ja pane viipaleet kuuman pihvin päälle.
Kommentit