IMG_4030%5B1%5D.jpg

 

Aikaisemmin olen tehnyt haudutuspadassa Lidl´n Naudan uunivalmista lihapataa ja nyt kun osui Lidl´n tarjouslehtisessä silmiin Kanamestarin Uunivalmis kanapata, niin ajattelin heti, että minäpä teen sen haudutuspadassa. Tämä kanapata on kreikkalaisittain maustettu, ja siinä on mm. fetajuustoa ja oliivia. Uunissa tehdessä paistolämpötila on 180 astetta 50 minuutin ajan. Pakkauksen paino oli 700 g ja siitä riitti juuri sopivasti meille kolmelle.

Mies oli etätöissä ja otti pakkauksen huoneenlämpöön vajaata tuntia etukäteen, ja kun pääsin töistä kahdelta, lykkäsin padan ainekset haudutuspataan ja lisäsin vielä tilkkasen (½ dl) vettä, kun itse ruoassa sitä tuntui olevan aika vähän. Hauduttamisen aikanahan lihoista kyllä irtoaa nestettä. Broilerin nahattomat reisiluupalat olivat ruoassa aika isoja (murenivat kyllä osin haudutuksen aikana), joten haudutin High-asetuksella neljän tunnin ajan.

 

IMG_4025%5B1%5D.jpg