IMG_2992%5B1%5D.jpg

 

250 g (täysjyvä)spagettia

400 g naudan jauhelihaa

1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 sipuli)

1/4 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 prk Valio Koskenlaskija Ruoka maustamaton

2½ dl vettä

½ lihafondikuutio

2 dl maitoa

1 muna

50-75 g HK Amerikan pekonilastuja

 

Pätki spagetti pienemmäksi ja laita se kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaiseksi ajaksi. Valuta vesi pois. 

Ruskista jauheliha pannulla, lisää sipulirouhe, mausta. Lisää Koskenlaskija, vesi ja fondikuutio. Kuumenna hetki samalla sekoitellen. 

Sekoita keitetty spagetti ja paistettu jauheliha. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita maito ja muna ja kaada se vuokaan muiden ainesten päälle. Levitä päälle pekonilastut. 

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25-30 minuuttia.