IMG_2969%5B1%5D.jpg

 

Tämän ruoan kanssa ei nokka kauan tuhise. Miesväki tykkäsi. Ohje kahdelle hengelle. 

 

5 dl perhospastaa (tai esim. fusilli tai simpukka)

1 rkl paahdettua sipulirouhetta ( tai yksi sipuli)

1 rkl tomaattipyreetä.

1 tomaatti

1 prk tonnikalaa

1 dl vettä

½ rkl sitruunamehua

½ pkt Koskenlaskija Voimakas -sulatejuustoa

2 tl  kuivattua tilliä

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vesi pois. Kuumenna pannussa rasva, lisää pannulle sipulirouhe, tomaattipyre, kuutioitu tomaatti ja tonnikala. Kuumenna muutaman minuutin ajan. 

Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Lisää tilli. 

Yhdistä pasta ja kastike. Tarjoa heti.