IMG_0506%5B1%5D.jpg

 

1½ dl pätkäspagettia

6 munaa

6 rkl maitoa

vajaa ½ tl suolaa

ripaus mustapippurirouhetta

1½ dl palvikinkkua kuutioituna

1½ dl juustoraastetta

 

Pinnalle: 

kirsikkatomaatteja

basilikaa

 

Keitä spagetti ohjeen mukaan, huuhdo ja valuta siivilässä. Sekoita munat, maito ja suola kulhossa. Vatkaa kevyesti niin, että munien rakenne rikkoutuu. Mausta suolalla ja mustapippurillla.Lisää kinkkukuutiot. 

Kuumenna margariini pannulla, Kaada pannulle kinkku-muna-maitoseos ja alenna samalla lämpöä. 

Vedä puulastalla hyytyvää munakasseossat hitaasti pohjaa pitkin keskustaan päin. Lisää pannulle juustoraaste ja valutettu spagetti. Kypsennä munakasseosta vielä hetki matalalla lämmöllä. Pane siten levy pois päältä. Ripota pannulle halkaistuja kirsikkatomaatteja ja basilikasilppua (minulla kuivattua basilikaa). Peitä munakas hetkeksi kannella .

Kun juusto on sulanut ja munakas on kypsä, siirrä se lautasille ja tarjoa heti.