SAM_3596-normal.jpg

Tämmöistä syötiin viikonloppuna...

 

Porsasrullat

porsaan ulkofileviipaleita

Mustapekka-juustoa

juustoraastetta

grillausmaustetta

4 dl vettä

1 laakerinlehti

3 rkl hunajaa

½ lihalliemikuutiota

Nuiji porsaan ulkofileviipaleet ohuemmiksi. Levitä päälle mustapekka-juustoa ja juustoraastetta, mausta grillausmausteella ja kääri rullalle. Kiinnitä rullat hammastikulla. Ruskista pannulla kauttaaltaan rasvassa. Lisää pannulle vesi, laakerinlehti, hunaja ja liemikuutio. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpimänä. Siivilöi kastike ja suurusta se vehnäjauhoilla.

 

Uuniperunat

Rosamunda-perunoita

suolaa 

rosmariinia

Halkaise pestyt perunat. Sivele leikkauspinta öljyllä ja ripottele sille suolaa ja rosmariinia. Paista 225 asteessa 30-40 minuuttia perunoiden koosta riippuen.