Tämmöistä syötiin viikonloppuna...
Porsasrullat
porsaan ulkofileviipaleita
Mustapekka-juustoa
juustoraastetta
grillausmaustetta
4 dl vettä
1 laakerinlehti
3 rkl hunajaa
½ lihalliemikuutiota
Nuiji porsaan ulkofileviipaleet ohuemmiksi. Levitä päälle mustapekka-juustoa ja juustoraastetta, mausta grillausmausteella ja kääri rullalle. Kiinnitä rullat hammastikulla. Ruskista pannulla kauttaaltaan rasvassa. Lisää pannulle vesi, laakerinlehti, hunaja ja liemikuutio. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpimänä. Siivilöi kastike ja suurusta se vehnäjauhoilla.
Uuniperunat
Rosamunda-perunoita
suolaa
rosmariinia
Halkaise pestyt perunat. Sivele leikkauspinta öljyllä ja ripottele sille suolaa ja rosmariinia. Paista 225 asteessa 30-40 minuuttia perunoiden koosta riippuen.
Kommentit