IMG_0203.jpg

 

700 g naudanlihaa, kuutioituna

2 prk ananaspaloja mehussa (älä valuta)

1 dl vettä

1-2 sipulia, silputtuna

1-2 porkkanaa, viipaloituna

1 iso punainen paprika, paloiteltuna

2 tl inkivääritahnaa

4 rkl fariinisokeria

1 dl ketsuppia

½ tl suolaa

4 rkl soijakastiketta

3 rkl omenasiiderietikkaa

 

2 rkl maissitärkkelystä

2 rkl vettä

 

Laita haudutuspataan kaikki ainekset Maizenaa ja vettä lukuunottamatta. (Voit halutessasi ruskistaa lihan etukäteen, mutta se ei ole välttämätöntä.) Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 8 tuntia).

Sekoita keskenään  maissitärkkelys ja vesi, kaada seos haudutuspataan ja sekoita. Lisää seos haudutuspataan 15 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä ja kypsennä vielä High 15 minuuttia.