700 g naudanlihaa, kuutioituna
2 prk ananaspaloja mehussa (älä valuta)
1 dl vettä
1-2 sipulia, silputtuna
1-2 porkkanaa, viipaloituna
1 iso punainen paprika, paloiteltuna
2 tl inkivääritahnaa
4 rkl fariinisokeria
1 dl ketsuppia
½ tl suolaa
4 rkl soijakastiketta
3 rkl omenasiiderietikkaa
2 rkl maissitärkkelystä
2 rkl vettä
Laita haudutuspataan kaikki ainekset Maizenaa ja vettä lukuunottamatta. (Voit halutessasi ruskistaa lihan etukäteen, mutta se ei ole välttämätöntä.) Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 8 tuntia).
Sekoita keskenään maissitärkkelys ja vesi, kaada seos haudutuspataan ja sekoita. Lisää seos haudutuspataan 15 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä ja kypsennä vielä High 15 minuuttia.
Kommentit