1112169.jpg

400 g naudan paistisuikaleita
3 rkl öljyä
3 rkl vehnäjauhoa
3 dl vettä
2 dl kuivaa valkoviiniä
1-2 sipulia
2 porkkanaa
1 tl suolaa
2-3 rkl ketsuppia
½ tl valkopippuria
1 prk herkkusieniä
1 dl kermaa

Ruskista naudanlihasuikaleet pieni erä kerrallaan kuumassa rasvassa. Huuhtele pannua välillä vedellä, jonka kaadat lihojen päälle pataan tai kattilaan.

Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon. Kiehauta sekoittaen. Kuori ja kuutioi sipuli ja viipaloi porkkanat. Lisää ne ja mausteet pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä 1-2 tuntia, eli kunnes lihasuikaleet ovat täysin mureita. Kypsymisen loppupuolella lisää herkkusieniviipaleet. Lisää lopuksi kerma.