sunnuntai, 16. joulukuu 2012
Kirjolohi-pekonipaistos
1 pss (á 500 g) perunasuikaleita ( pakaste)
1/4 tl mustapippuria
3 dl lihalientä
Päälle:
100 g pekonisuikaleita
300 g marinoituja kirjolohisuikaleita
1 dl persiljasilppua
1 tl timjamia
½-1 tl sitruunapippuria
Levitä perunasuikaleet laakeaan, voideltuun uunivuokaan ja mausta ne mustapippurilla. Kaada päälle lihaliemi ja paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Laita pekoni kuumalle paistinpannulle ja sekoittele, kunnes rasva irtoaa. Ota pannu liedeltä ja lisää joukkoon kirjolohisuikaleet, persilja ja mausteet. Levitä seos puolikypsien perunoiden päälle. Jatka kypsennystä vielä 175 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes ruoka on kypsää.
Kommentit