886056.jpg

Tähän ruokaan sain vinkin Piltin ruokaresepteistä, jonne Kirsi Hämeenlinnasta oli lähettänyt reseptinsä kertoen siitä näin: Tämä resepti on peruja jo omalta mummoltani, kun piti keksiä jotain uutta ja halpaa syötävää.

Alkuperäisessä reseptissä ei ollut kinkkua ja juustoa, jotka tästä ohjeestani löytyvät.

Pannukakkutaikina:
3 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
25g sulatettua margariinia
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
grillimaustetta

Päälle:
2 perunaa
1 porkkana
200g kinkkusuikaleita
2 dl emmental-mozzarella juustoraastetta

Valmista pannaritaikina. Kaada taikina vuokaan ja laita pinnalle 2 perunaa ohuina viipaleina, 1 porkkana raastettuna ja kinkkusuikaleet. Ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria. Lisää päällimmäiseksi juustoraaste. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.