Olen metsästänyt peruna-gnoccheja oman paikkakunnan kaupoista tuloksetta, Ilahduinkin, kun Lidl´n reissulla niitä sattumalta löysin.Siitä sitten heti ruokaa suunnittelemaan, ja päädyin lihapulla-gnocchivuokaan.
500-600 g peruna-gnoccheja
Lihapullat (9 isoa lihapullaa):
400 g naudan jauhelihaa
1 muna
1 rkl sinappia
2 tl paprijkajauhetta
1 tl sipulijauhetta
3/4 tl yrttisuolaa
Kastike:
500 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
ripaus sokeria
1 tl suolaa
1/4 tl pippurisekoitusta
1 tl Yrttiseos Provencale
2 dl kermaa
Mozzarella-helmiä
Parmesan-raastetta
Valmista lihapullataikina sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Pyörittele lihapullataikinasta lihapullia ja laita ne uunivuoan pohjalle. Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.
Levitä vuokaan lihapullien päälle gnocchit. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada se vuokaan päällimmäiseksi. Ripottele päälle mozzarellahelmiä ja parmesanraastetta ja paista vuokaa vielä (30-)35 minuuttia.
Kommentit