451250.jpg

Pohja:
6 munaa
5 dl maitoa
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1/2 dl öljyä

Täyte:
2 tl öljyä
300 g naudan jauhelihaa 
paahdettua sipulirouhetta 
1 rkl vasikanfondia
1/4 tl mustapippuria rouhittuna
2-3 tl pizzamaustetta
100 g tuorejuustoa
3 tomaattia pieneksi kuutioituna

Kuorrutukseen: juustoraastetta

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista munakasta 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Valmista täyte pohjan paistuessa uunissa. Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja lisää joukkoon sipulit. Mausta seos fondilla, mustapippurilla ja pizzamausteella. Hauduttele hetki.  Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaatit.

Levitä täyte munakaspohjan päälle ja pyöräytä levy leivinpaperia apuna käyttäen melko tiukalle rullalle. Pane munakasrulla takaisin leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Kuorruta 200- asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.