IMG_4149%5B1%5D.jpg

 

Ratatouille-kasvikset uunissa:

1 pieni kesäkurpitsa

1 suippopaprika

kirsikkatomaatteja

2 rkl oliiviöljyä

½ tl suolaa

mustapippuria

2 tl Provencen yrttiseos

½ tl valkosipulijauhetta

 

Paloittele kesäkurpitsa ja paprika ja laita ne uunivuokaan yhdessä tomaattien kanssa. Sekoita oliiviöljyyn mausteet ja valuta se sekoitellen kasvisten päälle. Paista 200 asteessa 25 minuuttia, sekoita kerran paistumisen puolivälissä. 

 

Juustoiset broilerirullat:

3 kpl broilerin fileepihvi

suolaa

mustapippuria

3 rkl majoneesia

½ tl sinappia

150 g juustoraastetta

n. 3/4 dl persiljasilppua

1 valkosipulin kynsi, murskattuna

 

Nuiji broilerin fileepihvit ohuemmaksi leikkuulaudalla kelmun alla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita majoneesi ja sinappi, ja voitele broilerit toiselta puolen seoksella. Sekoita keskenään juustoraaste, persiljasilppu ja valkosipulinkynsi, ja laita seosta broilerinfileiden päälle, ei kuitenkaan aivan toiseen reunaan asti. Kääri rullalle aloittaen siitä reunasta, jossa on juustoraastetta, ja aseta voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Voitele rullat päältä vielä majoneesi-sinapilla. Paista uunissa 200 asteessa 40 minuuttia. Paistumisen loppuvaiheessa lisää vielä rullien päälle hieman juustoraaste-persiljaseosta.