Olen tehnyt tällä reseptillä pannaria monet kerrat, mutta resepti ei ollut vielä päätynyt blogiini. Tämä on nimensä mukaisesti parasta!  Ohjeen annos 50 cm leveään uuniin -  60 cm uuniin kannattaa käyttää litra maitoa ja lisätä suhteessa muita aineita.

 Pannarin kuva hukkui johonkin, mutta laitetaan tähän kuva, millaisissa maisemissa pannaria söimme. Vietimme nimittäin viikon vuokramökillä järven rannalla, tässä auringonlaskun aikaan.

8 dl maitoa 
2-3 munaa
1 tl suolaa 
1 dl sokeria 
2 tl vanilliinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 - 100 g juoksevaa Oivariinia
 

Sekoita keskenään kuivat aineet.  Sekoita jauhoseos maitoon. Lisää munat ja rasva. Anna taikinan levätä puolisen tuntia.  Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteeseen noin puoli tuntia. Leivinpaperinkin voi voidella öljyllä tai sulatetulla voilla, jotta pannukakku irtoaa hyvin.