Ohje on blogista Makunautintoja Mimmin keittiöstä vuosien takaa.
7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sinappia
1 rkl paahdettua sipulirouhetta
ripaus mustapippuria
280 g nakkeja ( 10 kpl)
140 g pekonikuutioita
5 rkl Maizena ruskea suuruste
1-2 dl ruokakermaa
2 maustekurkkua pieninä kuutioina
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää liemikuutio, tomaattipyre, soijakastike, sinappi, sipulirouhe ja mustapippuri. Lisää kattilaan pannulla ruskistetut pekonikuutiot. Ruskista nakkiviipaleet ja lisää ne kattilaan. Anna kiehua 5 minuuttia ja lisää sitten kiehuvaan nesteeseen Maizena-suuruste, anna kiehua minuutti. Lisää ruokakerma. Lisää lopuksi herkkukurkkukuutiot. Tarkista maku ja mausta esim. paprikalla tai valkosipulilla halutessasi.
Kommentit