Tänään ruokamme valmistui jälleen grillissä, ruotsalaiset uudet perunat nekin kypsyivät grillin kaasulevyillä.
1 rs (400 g) Atrian Porsaan Ohut leike Fileestä
1 prk ananasrenkaita
Persikka-minttukastike
1 prk ruokajogurttia
3 säilykepersikanpuolikasta
½ dl tuoretta minttua hienonnettuna
1 rkl limemehua
suolaa
mustapippuria rouhittuna
ripaus sokeria
Pyyhkäise leikkeistä marinadi. Grillaa tai paista leikkeet noin 4 minuuttia välillä käännelleen. Grillaa samalla myös ananasrenkaat.
Sekoita ruokajogurttiin hienonnetut säilykepersikanpuolikkaat ja minttu (käytin itse kuivattua minttua). Lisää säilykepersikoiden mehu ja limemehu, mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
lauantai, 2. kesäkuu 2007
Kommentit