713014.jpg

2 dl kevyt kermaviiliä
1 ps tomaattikeittoaineksia
500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 muna
3 rkl korppujauhoja
½-1 dl seesaminsiemeniä (näitä minulla ei ollut)

Lisäksi:
puisia varrastikkuja
kirsikkatomaatteja
vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja

Sekoita kermaviili, tomaattikeittoainekset ja korppujauhot keskenään. Anna turvota noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha ja muna. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin 15 pötköä. Pujota jauhelihapötkön sisään sopivan kokoiseksi katkaistu kostutettu varrastikku. Pyöritä seesaminsiemenissä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Pujota kebakkojen päihin oliiveja ja kirsikkatomaatteja. Tarjoile mieleisen kermaviilidipin kanssa.