Tämä on helppo arkiruoka, koska pastaa ei tarvitse lainkaan keittää.
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
1½ dl vettä
1½ tlk tonnikalapaloja vedessä
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
½-1 tl sipulijauhetta
1/4 tl valkosipulijauhetta
2 tl pizzamaustetta
100 g ruohosipulituorejuustoa
250 g pastaa
2 dl ruokakermaa
(2 dl emmental-mozzarella -juustoraastetta)
Kaada paistokasariin tomaattimurska, huuhtele purkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet, sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Pienennä lämpöä ja lisää tonnikala sekä ruohosipulituorejuusto nokareina ja sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää lopuksi ruokakerma, anna kuumentua.
Mittaa pasta voideltuun uunivuokaan. Lisää tomaattikastike ja sekoita. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
Kommentit