IMG_3911%5B1%5D.jpg

 

Tämä on helppo arkiruoka, koska pastaa ei tarvitse lainkaan keittää.

 

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

1½ dl vettä

1½ tlk tonnikalapaloja vedessä

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

½-1 tl sipulijauhetta

1/4 tl valkosipulijauhetta

2 tl pizzamaustetta

100 g ruohosipulituorejuustoa

250 g pastaa

2 dl ruokakermaa

(2 dl emmental-mozzarella -juustoraastetta)

 

Kaada paistokasariin tomaattimurska, huuhtele purkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet, sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Pienennä lämpöä ja lisää tonnikala sekä ruohosipulituorejuusto nokareina ja sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää lopuksi ruokakerma, anna kuumentua.

Mittaa pasta voideltuun uunivuokaan. Lisää tomaattikastike ja sekoita. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.