IMG_0350%5B1%5D.jpg

 

Kesän viimeinen helteinen viikonloppu lienee käsillä. Sähkökäyttöisessä haudutuspadassa valmistuu hitaasti muhien ruoka, eikä talo kuumene entisestään, kuten ruokaa uunissa tehdessä. Tein tämän pienemmässä 3.5 litran haudutuspadassani. Tämä annos riitti kolmelle syöjälle, ja vähän jäi ylikin. Kanssasyöjät kiittelivät ruokaa hyväksi.

 

500 g naudan paistia kuutioina

1 sipuli

2½ dl lihalientä

2 rkl ketsuppia

1 rkl sinappia

1/4 tl suolaa

ripaus mustapippuria

 

2 rkl Maizenaa

4 rkl smetanaa

1 maustekurkku kuutioituna

 

Laita haudutuspataan naudanlihakuutiot ja silputtu sipuli. Lisää lihaliemi, ketsuppi, sinappi, suola ja mustapippuri. Sekoita ainekset padassa ja hauduta High 4 tuntia (tai Low 8 tuntia).

Sekoita Maizena ja smetana keskenään ja lisää seos sekoitellen haudutuspataan. Lisää maustekurkkukuutiot. Hauduta High (tai Low) vielä 15 minuutin ajan.