988285.jpg

Tässä yksi näitä reseptejä, joita olen netissä ohjeeseen törmättyäni tallentanut kirjanmerkkeihin ajatuksella, että joskus vielä kokeilen tätäkin. 

8–10 kiinteää perunaa paksuina viipaleina
4 porkkanaa ohuina viipaleina
1 sipuli viipaleina
4–6 dl mietoa lihalientä
1 laakerinlehti
6–8 maustepippuria
200–300 g parsakaalinkukintoja tuoreita tai pakastettuja
400 kabanossia viipaleina
persiljasilppua

Kiehauta lihaliemi, lisää mausteet ja keitä siinä peruna-, porkkana- ja sipuliviipaleet puolikypsiksi. Laita pataan makkaraviipaleet ja tuoreet tai jäiset parsakaalipalat. Hauduta vielä muutama minuutti, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkara kuumaa. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoa padan kanssa nokare maustettua tuorejuustoa.