IMG_0631%5B1%5D.jpg

 

600 g naudan palapaistilihoja

3 rkl vehnäjauhoja

5 dl vettä

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

1 tl suolaa

ripaus mustapippuria

1 laakerinlehti

1/4 dl tomaattipyreetä

1 tl timjamia

porkkanaa / paprikaa

½ dl kuohukermaa

 

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen ruoanvalmistusta. Ruskista lihat pannulla öljyssä muutamassa erässä. Kaada paistetut lihat pataan. Huuhtele pannu paistokertojen välillä vedellä ja kaada liemi talteen. 

Ripottele lihapalojen päälle vehnäjauho ja sekoita. Lisää pannun huuhdeliemi, sipulirouhe ja mausteet sekä paprika- / porkkanakuutiot. Hauduta uunissa 200 asteessa 30 minuuttia. Vähennä lämpö 150 asteeseen ja hauduta vielä 2 tuntia. Lisää kerma ja anna muhia vielä 5 minuuttia.