IMG_3293%5B1%5D.jpg

 

Sen verran nälkäistä porukkaa, että unohdin ottaa kuvan annoksesta. Hyvin maistui. Huomioi, että tomaattikastikkeen tulee olla kuumaa, jotta pasta ehtii kypsyä ohjeen ajassa.

 

1 prk tonnikalapaloja öljyssä

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

1½ dl vettä

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

ripaus valkosipulijauhetta

2 tl pizzamaustetta

1 tl suolaa

250 g pastaa

2½ dl Valio ruokakerma sitruuna & pippuri

2 dl juustoraastetta

 

Laita pannulle valutettu tonnikala ja tomaattimurska. Huuhdo tomaatimurskatölkki vedellä ja kaada joukkoon. LIsää sipulirouhe, valkosipuli, pizzamauste ja suola. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita kulhossa keskenään keittämätön pasta ja tomaattikastike. Lisää ruokakerma ja sekoita. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175 asteessa 45 minuuttia.